• Naslovnica
  • /
  • Tražimo partnera za brak gđi.Mili. Život je gorak bez žečjeg društva. U miran nosi svu svoju imovinu, a ako bondanje ne uspije vraća se doma dok se ponovno ne ohrabri pustiti nekom da joj otme žečje srce.😉🥰

* U slučaju da se oglas odnosi na kunića koji je štićenik Udruge tada poruke pristižu na email Udruge.
** U slučaju da se oglas odnosi na kunića koji je vlasnički kunić tada poruke pristižu direktno vlasniku kunića bez posredstva Udruge. U ovom slučaju odgovorna osoba je vlasnik kunića koji nije obvezan odgovoriti na poruku.

Samobor
ime kunića:
Mila
Cura

|

5 godina

|

Patuljasti

|

1-2 KG

|

Kastriran/a
zdravlje:
Uredno. Na pregledu su nam veterinari rekli da smo malo bucmasti. Kukovi, nogice, zubiči sve dobro.
Karakter:
Vrlo mirna i povučena. Rijetko se igra. Jako puno spava. Rijetko radi zuumiće. Jako je dobra sa djecom, razumije da su mali. U zadnje vrijeme je dosta tužna, zato tražimo zekana koji bi joj dao mjesto u svojem domu da se zajedno vesele. Nažalost, kod nas nema mjesta da se dečko priženi.
urednost:
Imamo prostranu gajbicu na kojoj su vrata otvorena i wc obavlja u kavezu. Uredna je u stanu, ali u svojoj gajbici odradi kaos..
prehrambene navike:
Jedemo suhu Versele Laga hranicu iako je i druga fina. Jednom dnevno ide poslastica u većoj količini. Pr. Kelj, peršin, mrkva crvena ili žuta, peršin korijen, celer, dobro reagira na svježe začinsko bilje. Salata može, ali malo, ako pojede puno imam mekanu kakicu. Obožava borovnicu i bananu. Sijeno uvijek za žvakanje i kamen za oštrenje zubova.
napomene:
Sa mačkama je super. Jako se boji velikih pasa, ali maleni i mirni su ok. Ne žvače kablove osim ako nisu od fena..ne znam zašto je fen fora!?

Javi se za udomljenje

Ako ti se sviđa kunić, slobodno se javi i pitaj sve što te zanima :)