* U slučaju da se oglas odnosi na kunića koji je štićenik Udruge tada poruke pristižu na email Udruge.
** U slučaju da se oglas odnosi na kunića koji je vlasnički kunić tada poruke pristižu direktno vlasniku kunića bez posredstva Udruge. U ovom slučaju odgovorna osoba je vlasnik kunića koji nije obvezan odgovoriti na poruku.

Trnje, Kruge
ime kunića:
Hugo
Dečko

|

1 godina

|

Mini

|

0-1 KG

|

Nekastritran/a
zdravlje:
Odlično
Karakter:
Pametan, miran, uz malo truda može puno naučiti. Malo plašljiv na nagle pokrete, ali se brzo i opušta. Kratko je kod nas, ali po noći je tih i ne divlja. Većinu dana provodi u kućici mada mu je otvorena
urednost:
Piški uglavnom u zatvoreni dio tipa kućice gdje se može zavući, ali iz nekog razloga želi piškiti i na kauč ukoliko ga se pusti pa bi trebalo pripaziti na to i korigirati to malo. Nama je u 4 dana to napravio samo jednom, ali nije isključeno ponavljanje "zlodjela".
prehrambene navike:
Jede sve. Kako je kod nas na privremenom, dajemo mu umjereno i pomalo sve što kunić smije jesti, ništa do sada nije odbio. Pije dosta vode i vodu pije iz zdjelice.
napomene:
Kunić je star cca godinu i pol. Mada je bijele boje ima prekrasne plave oči. Udomljuje zbog bolesti njegovog vlasnika i nemogućnosti da se više adekvatno brine o njemu. Kada je vlasnik bio zdrav, nosao ga je na kave u kafić i kunić bi ga pratio u lift i po stubištu poput peseka. Pri vožnji auta bi mu ležao iza glave na vratu poput krzna. Sada je malo uplašen i prilagođava se na privremeni smještaj i novu sredinu, ali i red koji tu ima. Uz malo truda, možda i društvo svoje vrste bio bi odličan ljubimac. Mi ga na žalost ne možemo zadržati jer nemamo uvijete za njega i način života nije adekvatan za kućnog ljubimca. Bio bi sam po cijele dane, a nemamo ga kome dati na čuvanje. Zato za njega tražimo dobar i stabilan dom gdje će biti mažen i pažen.

Javi se za udomljenje

Ako ti se sviđa kunić, slobodno se javi i pitaj sve što te zanima :)