* U slučaju da se oglas odnosi na kunića koji je štićenik Udruge tada poruke pristižu na email Udruge.
** U slučaju da se oglas odnosi na kunića koji je vlasnički kunić tada poruke pristižu direktno vlasniku kunića bez posredstva Udruge. U ovom slučaju odgovorna osoba je vlasnik kunića koji nije obvezan odgovoriti na poruku.

Lanište
ime kunića:
Maša
Cura

|

5 godina

|

Patuljasti

|

1-2 KG

|

Kastriran/a
zdravlje:
Maša je jedan u potpunosti zdravi zeko. Jedino s čim može imati problema u sezoni linjanja jest začep. Kada se začep dogodi, povuče se u sebe, sćućuri i prestane jesti. Čak joj niti poslastice nisu više zanimljive. Tada ju je potrebno čim prije odvesti veterinaru.
Karakter:
Mašenka je predivan, pametan, zaigran i veseli zeko. Obožava jurcati stanom, raditi zig zagove i skakati od sreće. Naučena je na život van kaveza, jako dobro zna gdje se piški i kaka, a isto tako što se po kući smije, a što ne smije raditi. Ponekad se pretvori u Mašu Harambašu pa voli gricnuti kakvu kartonsku kutiju ispod kreveta, ali vrlo brzo će baciti bijelu zastavu ako vidi da je pretjerala. Još ako je kakva poslastica u igri, nema bolje. Zna kako se zove i odazvat će se na ime. Osim ako joj baš nije po volji, onda će se odazvati na zveckanje svoje posudice s poslasticama.
urednost:
Uredna je. U slučaju velike sreće i jurcanja po stanju, zna joj ispasti koji kakač, ali radi se zaista o kuglici-dvije.
prehrambene navike:
Velebitsko sijeno joj je najdraže i njega gricka po cijeli dan u neograničenim količinama. Jutro započinje s dvije žlice peleta i malo malt paste. Popodne/prevečer dobije porciju svježe salate. Za međuobrok jako voli gricnuti malo jabučice, pogotovo ako je "ukrade" iz naše ruke. Prije spavanja čašćenje poslasticom/dvije/tri je obavezan ritual. Vodu pije iz zdjelice i ne zagađuje je, a voli je piti puno.
napomene:
Bilo bi idealno da postane supruga nekom uhatom gospodinu. Udomljuje se isključivo kod ljudi kod kojih će biti slobodna i koji imaju znanja o kunićima. Važno je da bude s ekipicom koja će joj znati i htjeti pružiti sve ono što joj je potrebno - od ljubavi do eventualne zdravstvene skrbi.

Javi se za udomljenje

Ako ti se sviđa kunić, slobodno se javi i pitaj sve što te zanima :)