Zecovi za neznalice

Dragi Zecovi i svi koji ćete to postati, dobrodošli na nove internetske stranice Udruge Zecovi!

Sretna Nova godina!

Svima vama koji nas pratite i podržavate želimo sretnu i uspješnu Novu godinu.

Rezervacija kalendara Zecova za 2024. godinu – REZERVACIJE SU PRIVREMENO STOPIRANE

S velikim veseljem javljamo da smo započeli s prikupljanjem rezervacija za naš kalendar za 2024. godinu. Svoj primjerak možete rezervirati putem forme na stranici ->Kalendari za 2024. godinu. *Dostava – Omogućujemo vam dva načina preuzimanja kalendara. Primitak kalendara putem kurirskih službi (Pošta ili Tisak paket) ili osobno preuzimanje kalendara na lokacijama u Rijeci i Zagrebu.

Članarina Udruge Zecovi za 2023. godinu

Dragi Zecovi, obavještavamo Vas da su istekle članske iskaznice za 2022. godinu. Pozivamo da uplatom članarine za 2023. godinu svi stari članovi i ove godine budu dio naše Udruge, ali i sve nove da nam se pridruže. Uz zahvale svima koji su već uplatili ovogodišnju članarinu, pozivamo sve ostale koji ove godine žele biti dijelom […]

Rezervacija kalendara Zecova za 2023. godinu – REZERVACIJE VIŠE NE PRIMAMO

S velikim veseljem javljamo da smo započeli s prikupljanjem rezervacija za naš kalendar za 2023. godinu. Svoj primjerak možete rezervirati putem forme na stranici ->Kalendari za 2023. godinu. *Dostava – Omogućujemo vam dva načina preuzimanja kalendara. Primitak kalendara putem kurirskih službi (Pošta ili Tisak paket) ili osobno preuzimanje kalendara na lokacijama u Rijeci i Zagrebu.