* U slučaju da se oglas odnosi na kunića koji je štićenik Udruge tada poruke pristižu na email Udruge.
** U slučaju da se oglas odnosi na kunića koji je vlasnički kunić tada poruke pristižu direktno vlasniku kunića bez posredstva Udruge. U ovom slučaju odgovorna osoba je vlasnik kunića koji nije obvezan odgovoriti na poruku.

Velika Gorica
ime kunića:
Api punog imena Apolon Lavljoglavi
Dečko

|

6 godina

|

Mini

|

0-1 KG

|

Nekastritran/a
zdravlje:
Rođen 09.09.2016. Bliži mu se sedma godina i dalje je fit i mlađahan kao nekad. Mužjak, nije kastriran. Prijavljen u vet ambulanti Šegota u Zagrebu gdje smo jednom kratili zube.
Karakter:
Jako je drag, miran, nikada u zivotu nije ugrizao, voli davat puse (lizat prste). Na prvu bjezi od ruku ali kad ga se uzme i draga lagano potpuno se umiri. Voli sam doci vlasniku kada on pozeli.
urednost:
Naučen na wc ako tako mogu reci, sve obavlja unutra ali kuglice voli ostavljati i po svom prostoru. Kad ga pustimo iz ogradenog eventualno pusti koju kuglicu ako je dulje u prostoru. Cesljanje i kracenje noktiju prolazi lako i brzo.
prehrambene navike:
Dosta čudno je to što ne voli sijeno, dapace iz cijele vrece ako si nade 5 finih travka, to pojede. Za slastice (rijetko) voli susene goji bobice i oguljeni badem. Za bananu i na njen miris poludi 🙂 Izbirljiv oko hrane pa kupujemo samo peletiranu trenutno Verse Laga Cuni Adult. Taj brend ima i svoje sijeno koje nismo jos isprobali ali mozda bi to volio. Ona jeftinija sijena nebude ni pogledao. Ono kad je najvise sijena jeo bilo je kad bi mu ispleli u pletenicu pa je to bilo kao i u igri. Kamen za trosenje zubi ne koristimo, zbog stetnosti za bubrege.
napomene:
Ono gdje je problem i zasto ga zelimo udomiti su alergije. Alergicar sam i nakon zekove prve godine razvila sam alergiju na sijeno i zecju dlaku. Jedino kako se mi druzimo je s maskom kad ga moram pocesljati i pokratiti nokte i to maska sluzi da barem 5 minuta izdrzim bez kihanja, curenja nosa i peckanja ociju. Ubrzo nakon toga otisla sam zivjeti u UK. Nakon par godina vratili se u HR tada sam bila u braku i trudna, na sto sam dobila uputu da zeca moram udaljiti odmah i ne vracati ga u kucu dok dijete ne napuni prvu godinu zivota. Za to svo vrijeme zec je bio kod mojih roditelja no oni vise nemaju mogucnosti brinuti o njemu. Nakon sto je dijete napunilo godinu dana zec je s nama u novom prostoru. Moje alergije i dalje prisutne ali vise ne pomazu ni tablete i postaje mi previse tesko. Disni putevi stalno neprohodni. Takoder planiramo siriti obitelj sto bi znacilo da u ponovnoj trudnoci i do prvog rodendana bebe zec opet mora otici iz kuce, a nema vise kamo. Sve sto zelimo je naci prikladan, dapace i bolji dom ovom dragom zecu koji to zasluzuje.

Javi se za udomljenje

Ako ti se sviđa kunić, slobodno se javi i pitaj sve što te zanima :)