* U slučaju da se oglas odnosi na kunića koji je štićenik Udruge tada poruke pristižu na email Udruge.
** U slučaju da se oglas odnosi na kunića koji je vlasnički kunić tada poruke pristižu direktno vlasniku kunića bez posredstva Udruge. U ovom slučaju odgovorna osoba je vlasnik kunića koji nije obvezan odgovoriti na poruku.

ime kunića:
Mylo & Robin
Par - dečko i cura

|

2 godine

|

Srednji

|

1-2 KG

|

Oboje kastrirani
zdravlje:
Dva zdrava kunića bez ikakvih zdravstvenih problema, prije udomljavanja zdravstveni pregled za svaki slučaj :-)
Karakter:
Mirni i znatiželjni, prilaze ljudima bez straha, naročito ako imate hranu. Postaju mazni kroz vrijeme i na povjerenje. Zubići su aktivni tako da čujvajte kablove, tapete i mekane ukrasne štokove oko vrata. Poprilično plahi.
urednost:
Naučeni na WC i nemaju problema sa time, ako imate krevet i kutnu garnituru, kao i većina drugih kunića će je probati upiškiti da je označe, ali to je jedini izuzetak.
prehrambene navike:
Sijeno i svježe i suho livadno bilje najveći dio prehrane uz povrće, voće, suha hrana eventualno kao poslastice ili dopuna. Obavezne grančice za zdravlje zuba
napomene:
Kunići se udomljavaju iz razloga što sam zbog posla primoran putovati u inozemstvo i ne želim prebaciti brigu na njih na moje roditelje. Uz njih dolaze 2 velika kaveza (korišteni nakon kastracije i nakon toga kao wc/hranilica), ne zatvarati ih u kavez, 2 IKEA WC-a, veliki transporter, tepisi, igračke. UDOMLJAVANJE NIJE POD VREMENSKIM PRITISKOM!

Javi se za udomljenje

Ako ti se sviđa kunić, slobodno se javi i pitaj sve što te zanima :)