* U slučaju da se oglas odnosi na kunića koji je štićenik Udruge tada poruke pristižu na email Udruge.
** U slučaju da se oglas odnosi na kunića koji je vlasnički kunić tada poruke pristižu direktno vlasniku kunića bez posredstva Udruge. U ovom slučaju odgovorna osoba je vlasnik kunića koji nije obvezan odgovoriti na poruku.

Borongaj
ime kunića:
Nikita
Cura

|

4 godine

|

Srednji

|

2-3 KG

|

Nekastritran/a
zdravlje:
Pregledana kod veterinara, nikada nije bilo nikakvih problema.
Karakter:
Nikita je plahi kunić , ali veoma pametna. Potrebno je neko vrijeme da se opusti i stekne povjerenje. Tada je zaigrana i mazna. U svom kavezu ima igračku zvonce kojim nam uvijek javlja ako joj nešto nije po volji. Npr. treba hrane, sijeno ili novu vodu...ili ako smatra da joj wc nije dovoljno čist. Redovito smo je puštali po stanu, ali prije toga treba osigurati kablove koji su joj zanimljivi za grickanje.
urednost:
Nuždu vrši samo u kutni wc. Često smo je puštali po stanu i nikad ništa nije obavila izvan svog wc-a.
prehrambene navike:
Uredno jede suhu hranu različitih proizvođača. Voli se počastiti i kakvom zanimljivom slasticom koja visi na kavezu. Voli grickati mrkvicu, peršin, celer, kupus i najdraže joj jabuke!
napomene:
Nikita je divna životinjica čija je potreba za pažnjom i ljubavlju velika. Želimo joj siguran i miran dom. Poklanjamo je samo iz razloga što nemamo više mjesta za nju, a sve manje i manje vremena zbog četvero djece.

Javi se za udomljenje

Ako ti se sviđa kunić, slobodno se javi i pitaj sve što te zanima :)