PRO - DIGEST

Izbor najkorisnijih tema iz ostalih dijelova foruma. Tražite odgovor na neko od najčešće postavljanih pitanja? Pogledajte prvo ovdje, možda se tu nalazi odgovor koji tražite. Ovaj podforum služi isključivo za čitanje, zabranjeno postanje. Pitanja postavljajte u ostalim podforumima.

Moderator/ica: zekili

PRO - DIGEST

PostPostao/la Zecovi.Net » pet lis 12, 2007 1:24 am

Deda Deda Rudi


....i jučer, na odlasku iz Zagreba svratili smo u ZOO-Lori u Dubravi ( iza Rome, od knjižare okomito prema sjeveru) Plješivička 12.......naravno kupili smo Pro-digest......koji jednom tjedno dajemo našoj Rudi, a kada se pojave neki probavni problemi, onda je to terapija od nekoliko dana........uvjerili smo se nekoliko puta u korisnost toga, pa zato to i predlažemo............

Katrin i Kenji


Evo ja si dala malo truda pa prevela kaj piše o Pro-digestu.

Stresni faktori kao što su promjena temperature, prehrane ili smještaja mogu ozbiljno poremetiti crijevnu floru. Stabilna i uravnotežena crijevna flora je vrlo važna kao prirodna obrana protiv patogenih bakterija. Vrlo je važna za optimalnu probavu hrane.

Pro- digest stimulira rast stabilne [font=Verdana]crijevne flore[/font], topljiv je u vodi.
Sadrži predbiotike; to je prirodni šećer koji simulira rast korisnih bakterija, (bifit-bacterija, lactobacili) i usporava rast patogene bakterije. Ovi šećeri su dobri jer samo korisne baktreije mogu koristiti ove saharide kao hranu, dok patogene bakterije ne mogu. Ovi predbiotici spriječavaju patogene bakterije (E. coli, salmonela) da se uhvati za stijenku crijeva. Bakterije mogu napraviti štetu nakon što se uhvate za stijenku, ako se ne uhvate izlaze putem izmeta prije nego što su napravili ikakvu štetu.

UPOTREBA:
- Za održavanje optimalne crijevne funkcije: 2-3 do ruba pune žličice (dobite je u kutiji) na 100 ml vode za piće 1 put tjedno.
- Oporavak nakon bolesti; 3-4 do ruba pune žličice na 100 ml vode za piće dnevno tokom jednog tjedna.
- U slučaju problema sa crijevima ; 3-4 do ruba pune žličice na 100 ml vode za piće dnevno tokom jednog tjedna.
- Za jednostavne dijete; 3-4 do ruba pune žličice na 100 ml vode za piće svaki dan (dok traje dijeta)

ps: ja kupila pro-digest u Ljubimcu

Lady Stardust


Pro-digest je odlican, i ja ga dajem jednom tjedno ili kad su neki problemi par dana za redom.
Piksica kosta oko 50.00 kn ali dugo traje - prek pola godine.
slika
slikaPro-digest regulira dobre crijevne bakterije i pospjesuje probavu dok malt pasta razgradjuje progutanu dlaku u trbuhu i crijevima i pomaze da se ona izbaci iz organizma.

Preporucljivo je (kada je zeko zdrav) Pro-digest davati cca svakih 10 dana dok se maltica daje kada je pojacano linjanjei kad se ukaze potreba. Moze se dati malo malatice za svaki slucaj svaka dva tjedna, dok je u periodu jakog linjanja obavezna svakodnevno.SAZNAJTE VISE:

HITNI SLUCAJEVI I PRVA POMOC

MALT PASTA & PROBIOTICI & PREBIOTICI

KEMOFARMACEUTSKI PROIZVODI

LJEKOVITI CAJEVI I ULJA

ILEUS; GASTROINTESTINALNI ZASTOJ

PRAVILNE KUGLICE I VITAMINSKA KAKA

SIGURNI LJEKOVI

OPASNI ANTIBIOTICI
Zecovi.Net
Zecovi.Net webmaster
 
Postovi: 199
Pridružen/a: čet lis 11, 2007 19:04 pm

Natrag na Prva pomoć
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.


HR (CRO) by Ančica Sečan
cron