|
Sada je: pet ruj 10, 2010 6:49 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
|
|
Stranica: 1/1. [ 10 post(ov)a ] |
|
 |
|
 |
|
|
frka
|
Naslov: Re: Treci put za mesec dana Bjanka pravi gnezdo...  Postano: pon vel 08, 2010 19:41 pm |
| Zekonja |
 |
 |
|
o sirotica milena...  njoj je normalno rađat svako malo... a kad će na sterilizaciju?
|
|
|
|
 |
|
zeko Simba
|
Naslov: Re: Treci put za mesec dana Bjanka pravi gnezdo...  Postano: uto vel 09, 2010 21:26 pm |
| Moderator |
 |
Pridružen/a: pet lis 12, 2007 22:46 pm Postovi: 5975 Lokacija: Opatija
|
Pričekaj toplije vrijeme. Ovako ju je muka gledati, ali je barem zdrava. Kada bude lijepo vrijeme obje ćete biti spremnije za sterilizaciju  Kada napravi gnijezdo pusti joj ga par dana, dok je ne prođe sasvim
_________________ 41 i 21
|
|
|
|
 |
|
Klio
|
Naslov: Re: Treci put za mesec dana Bjanka pravi gnezdo...  Postano: uto vel 09, 2010 21:42 pm |
| Super Zek |
 |
 |
Pridružen/a: sri ožu 12, 2008 9:08 am Postovi: 2767 Lokacija: Beograd
|
zeko Simba je napisao/la: Pričekaj toplije vrijeme. Ovako ju je muka gledati, ali je barem zdrava. Kada bude lijepo vrijeme obje ćete biti spremnije za sterilizaciju  Kada napravi gnijezdo pusti joj ga par dana, dok je ne prođe sasvim Ne mogu da joj ga ostavim jer ga pravi u wc-u, u zajednickom kavezu nje i Krcka. Drugi nemam, a uvek pravi gnezdo u wc-u. Njega najuri i izujeda, onda on jadan oblece oko kaveza ne bi li usao da obavi nuzdu a kada ona zavrsi ceka da ja sredim da bi usao i zavrsio posao. Krcko je naprosto zec koji ima navike i jako ih se drzi. Ako promeni bilo sta npr.da piski bilo gde van mesta gde inace to radi, moze ostati ceo dan u kavezu ali ce piskiti tek kada ga pustim vani... Nemam uslova da ih drzim ni odvojeno ni da Krcku menjam navike. 
|
 |
|
Klio
|
Naslov: Re: Peti put za dva meseca Bjanka pravi gnezdo...!!  Postano: uto ožu 30, 2010 22:59 pm |
| Super Zek |
 |
 |
|
|
Dakle, moja blesava zecica ispada da na petnaest dana pravi gnezdo.
Sutra letim za Bec, prepodne, imam strah od visine i letenja, vec dva dana sam na analgeticima i infuziji jer su mi se pokrenuli pesak i kamenje u oba bubrega, i kao slag na torutu - Bjanka odlucila da veceras pravi gnezdo u trasporteru, sto znaci ,da ne mogu da se pakujem u sobi, i da ce tri puta duze trajati akcija, jer je transporter tri puta veci od wc-a i gospodjica nema dovoljno materijala. Vec je slistila dve kese i naceli smo trecu kesu sena za gnezdo, i ona ne prestaje, kao da vilu zita...Uz to meni se spava i moram da se pakujeeeeeeeeeeeeeem!!!
|
 |
|
Klio
|
Naslov: Re: Peti put za dva meseca Bjanka pravi gnezdo...!!  Postano: ned srp 11, 2010 20:49 pm |
| Super Zek |
 |
 |
|
Zelim da podelim sa vama desavanja i zapazanja u ovoj temi i da je zaokruzim. Dakle, veina zna jer sam to stavila na nekoj drugoj temi, da je prilokom sterilizacije utvrdjeno da Bjanka ima mikrocisticne jajnike i da je zato onak ocesto imala hormonski haos i umisljaj da je trudna. Narocito na jednom jajniku je bila bas velika cista. Od sterilizacije to je totalno druga devojcica, ranije povucena, sva stresna i nekako mirna, sada je postala ziva djavolica od akcije, ne prestaje da zecoplesira. Inace pokusavala je da osvoji dominaciju nad Krckom, i jos uvek svremena na vreme joj je zaista zanimljivo njegovo podrepno podrucje, obicno dok lezi, ali se decko neda i svaka mu cast Sretni zavrsetak jednog visemesecnog mukotrpnog pravljenja gnezda, jurenja i ostalog. Na kraju je odjednom napravila tri gnezda i to je bilo vec momenat odluke za sterilizaciju hitno.
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1. [ 10 post(ov)a ] |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove.
|
|