|
Sada je: uto ruj 07, 2010 0:28 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
 |
|
 |
|
|
tinka
|
Naslov: Re: Razna pitanja i odgovori vezani za ishranu  Postano: pet vel 05, 2010 13:02 pm |
| Super Zek |
 |
 |
Pridružen/a: pon lis 12, 2009 13:06 pm Postovi: 1171 Lokacija: Zagreb - Sesvete
|
hm, sad kad ovo čitam, ne znam da li škodim svojim curkama, ali ja kupujem po dućanima crveni radić, peršin, matovilac itd, operem to dobro doma, osušim na pola i tako im dam... jel to ok? dave se u tome, uvijek sve pojedu, nisu imale nikakvih probavnih smetnji, pa ne znam dal da nastavim s tim ili ne... nemam im di brat svježe domaće povrće jer živimo u stanu... 
|
|
|
|
 |
|
Lilo
|
Naslov: Re: Razna pitanja i odgovori vezani za ishranu  Postano: pet vel 05, 2010 13:28 pm |
| Voditeljica zeco-kuće |
 |
Pridružen/a: sub lis 13, 2007 14:31 pm Postovi: 2849 Lokacija: Ivanić-Grad
|
|
svatko hrani sa onim što mu je dostupno....ja hranim zelenilo iz prirode i to mi je super! mora nam svima biti jasno da je zimi sve umjetnoiz staklenika i špricano te da ni jedna voda taman u 50 da pereš nemože to oprati! tako je ,kako je ...i mi jedemo pesticide....
_________________ Voditeljica :"zeco-kuće"!Dežurna svađalica!!!Kućevlasnica! ovnoliki-rex
|
|
|
|
 |
|
zekili
|
Naslov: Re: Razna pitanja i odgovori vezani za ishranu  Postano: pon vel 08, 2010 21:49 pm |
| Moderator |
 |
 |
Pridružen/a: čet lis 11, 2007 21:38 pm Postovi: 5026 Lokacija: zgb
|
tinka je napisao/la: hm, sad kad ovo čitam, ne znam da li škodim svojim curkama, ali ja kupujem po dućanima crveni radić, peršin, matovilac itd, operem to dobro doma, osušim na pola i tako im dam... jel to ok? dave se u tome, uvijek sve pojedu, nisu imale nikakvih probavnih smetnji, pa ne znam dal da nastavim s tim ili ne... nemam im di brat svježe domaće povrće jer živimo u stanu...  radis dobro, nemres bolje, s tim da ja operem, pa ostavim na nekih 15-ak minuta u vodi (valjda vjerujem da cu tak skinut vise kemije  ), onda jos operem, pa dam ;)
_________________ Godine: 68.
|
|
|
|
 |
|
nienna
|
Naslov: Re: Razna pitanja i odgovori vezani za ishranu  Postano: sub vel 27, 2010 15:45 pm |
| Zečić |
 |
 |
Pridružen/a: ned lis 18, 2009 19:00 pm Postovi: 54 Lokacija: Makarska
|
Pitanje  Imam doma bosiljak, kupila ga u tegli u Lidla prije par mjeseci. (Obzirom koliko ga zalijevam...dobro raste. Sto cu, nisu biljke bas za mene  ) Nasla sam da kunici smiju bosiljak, ali u malim kolicinama i da je jako zdrav. Dal da li joj ga dam i koliko je to malo? Listic? 
|
 |
|
zeko Simba
|
Naslov: Re: Razna pitanja i odgovori vezani za ishranu  Postano: sub vel 27, 2010 20:37 pm |
| Moderator |
 |
Pridružen/a: pet lis 12, 2007 22:46 pm Postovi: 5947 Lokacija: Opatija
|
mmmmmm je napisao/la: ja svojoj dajem oprano-mokro, ne sušim ga... Kako to misliš oprano - mokro? Još ima vode na listovima koje zeko jede? Ako je tako mogu ti samo reći da zeko od toga može uginuti
_________________ 41 i 21
|
|
|
|
 |
|
Lilo
|
Naslov: Re: Razna pitanja i odgovori vezani za ishranu  Postano: sub vel 27, 2010 21:18 pm |
| Voditeljica zeco-kuće |
 |
Pridružen/a: sub lis 13, 2007 14:31 pm Postovi: 2849 Lokacija: Ivanić-Grad
|
|
nek vam ovo bude Amen....trava se ne kosi za hranidbu dok je rosna!bilje za kuniće se ne bere rosno ni mokro! ....mišljenja sam da ga treba barem malo posušiti,ne onako iz vode mokro odmah dati!
_________________ Voditeljica :"zeco-kuće"!Dežurna svađalica!!!Kućevlasnica! ovnoliki-rex
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove.
|
|