|
Sada je: uto ruj 07, 2010 0:30 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
 |
|
 |
|
|
t-i-n-a
|
Naslov: Re: CURICA ILI DECKO - PREPOZNAJTE RAZLIKU!  Postano: sri sij 20, 2010 20:06 pm |
| Bugs Bunny |
 |
 |
Pridružen/a: pon lis 15, 2007 7:29 am Postovi: 741 Lokacija: Rijeka
|
tinka je napisao/la: tajana, moja tina ti je tonku zajašila i udri... i to munjevitom brzinom... a još na sve to ju je čupkala i grickala... hoćeš sprijeda, hoćeš straga, nije birala, samo je jahala...  sirota tonka je bila skroz oćelavila... i onda sam ih lijepo sterilizirala i sad je napokon mir...  baš sam se nasmijala, a posebno na ovaj post 
_________________ 26
|
|
|
|
 |
|
Lilo
|
Naslov: Re: CURICA ILI DECKO - PREPOZNAJTE RAZLIKU!  Postano: ned sij 31, 2010 15:49 pm |
| Voditeljica zeco-kuće |
 |
Pridružen/a: sub lis 13, 2007 14:31 pm Postovi: 2849 Lokacija: Ivanić-Grad
|
|
da...ljevi o desno od guze,malena jajčeka ili naznaku njih! kao malene nakupine kože...
_________________ Voditeljica :"zeco-kuće"!Dežurna svađalica!!!Kućevlasnica! ovnoliki-rex
|
|
|
|
 |
|
ninap
|
Naslov: Re: CURICA ILI DECKO - PREPOZNAJTE RAZLIKU!  Postano: ned sij 31, 2010 15:52 pm |
| Zekonja |
 |
 |
Pridružen/a: sri pro 30, 2009 13:55 pm Postovi: 341 Lokacija: zadar-split
|
HVALA puno! sve se meni cini da je ljubo ljubica 
|
|
|
|
 |
|
Lilo
|
Naslov: Re: CURICA ILI DECKO - PREPOZNAJTE RAZLIKU!  Postano: ned sij 31, 2010 15:57 pm |
 |
|
|
a piša? ima li njega kad pritisneš....onako kako je opisano...?
_________________ Voditeljica :"zeco-kuće"!Dežurna svađalica!!!Kućevlasnica! ovnoliki-rex
|
|
|
|
 |
|
ninap
|
Naslov: Re: CURICA ILI DECKO - PREPOZNAJTE RAZLIKU!  Postano: ned sij 31, 2010 15:59 pm |
| Zekonja |
 |
 |
|
to smo još sinoc gledali, tada se bez problema okrenuo i uspili smo donekle nešto pogledat al nikako ih nisam mogla usporedit sa slikama jer iskreno meni to sve izgleda isto  a danas vec nema sanse ga okrenit tako da ga neželim maltretirati.... e jeli postoji kakav nacin da ga lakše okrenem, odnosno da njemu to nije toliki problem
|
|
|
|
 |
|
Lilo
|
Naslov: Re: CURICA ILI DECKO - PREPOZNAJTE RAZLIKU!  Postano: pon vel 01, 2010 19:47 pm |
 |
|
|
je ,je glista mala izađe....dečko....a već si ga htjela curicom proglasiti...
|
|
|
|
 |
|
ninap
|
Naslov: Re: CURICA ILI DECKO - PREPOZNAJTE RAZLIKU!  Postano: pon vel 01, 2010 20:26 pm |
| Zekonja |
 |
 |
|
Lilo je napisao/la: je ,je glista mala izađe....dečko....a već si ga htjela curicom proglasiti... hahahha.......a ono ma nabavljamo sada curicu od tine pa da ima društvance, bed mi ga je samog gledat
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove.
|
|