|
Sada je: pet ruj 10, 2010 8:03 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
 |
|
 |
|
|
Zvončica
|
Naslov:  Postano: čet ruj 17, 2009 16:38 pm |
| Kunić |
 |
|
Bookic!  Evo mi smo zapravo novi stari forumasi, bila sam aktivna na starom forumu pa sam odlučila ponovo doći i na ovaj novi :wub Forum je za svaku pohvalu!
|
|
|
|
 |
|
jolanda
|
Naslov: Re: Dobrodosli  Postano: uto pro 01, 2009 0:27 am |
| Super Zek |
 |
Pridružen/a: pet kol 08, 2008 1:46 am Postovi: 2860 Lokacija: Beograd, Kikinda
|
dobrodoshla sve shto ti nije jasno, pitaj.. mozhda i da se odluchish da spasesh neku malenu dushicu shto trazhi novi srecni dom 
_________________ 2o god.
|
|
|
|
 |
|
.Leonard@a.
|
Naslov: Re: Dobrodosli  Postano: uto pro 01, 2009 19:49 pm |
| Kunić |
 |
|
|
Oni gdje piše oprema za zeke????zanima me
|
|
|
|
 |
|
Zekalica
|
Naslov: Re: Dobrodosli  Postano: čet vel 25, 2010 9:38 am |
| Kunić |
 |
|
Hellouu  Evo ja sam iz Zagreba, nemam kunića ali bi ga rado imala. Pročitala sam sve moguće skripte, tekstove i to želji da nešto naučim o tim divnim živinicama. .gif) Za sad sam samo na hiperaktivnom hrčku  Kada bi nabavljala ne bi nabavljala dva jer mi frendica (kat ispod) ima zeku također pa bi imao/la društvo. Nadala sam se da ćete mi tu pomoći korisnim savjetima, prijedlozima i da ću puno toga naučiti. Kissach 
|
|
|
|
 |
|
zeko Simba
|
Naslov: Re: Dobrodosli  Postano: pet vel 26, 2010 15:52 pm |
| Moderator |
 |
Pridružen/a: pet lis 12, 2007 22:46 pm Postovi: 5979 Lokacija: Opatija
|
Dobrodošla  u jednoj te stvari moram ispraviti. Nemoj biti sigurna da će se tvoj kunić biti prijatelj sa kunićem od frendice.
_________________ 41 i 21
|
|
|
|
 |
|
bagsuljica
|
Naslov: Re: Dobrodosli  Postano: pet ožu 05, 2010 23:13 pm |
| Zečić |
 |
 |
|
hello mi smo iz istre, ima nas 4 sveukupno pod ovim nickom; decko, cura, bugsy i pahuljica. bugs i pahuljce su pol godine stari uhati ludjaci koji vole (s)kakati po stanu. otkad smo ih udomili sam vec brdo korisnih stvari procitao na ovom forumu pa reko ajmo se regati i vidit sta jos mogu nauciti o ovim cudesima... (mala ali podosta zagonetna bica...  ) e, smajlici su fora. citamo se
_________________ bugsy+pahuljica=KAOS!
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove.
|
|