PODMLADAK

Curica ili dečko - prepoznajte razliku!

Često se dogodi da novi vlasnici ne znaju što su kupili ili misle pogrešno jer su im u dućanima krivo rekli uljed čega dolazi do neželjenih parenja i problema. Kako bi se rješile nedoumice ovdje se nalaze slike i kratko objašnjenje kako utvrdii spol.

Znači, potrebno je sa palcem i kažiprstom malo pogurati spolovilo prema natrag da bi sam organ izašao van.Tada gledamo dali na njemu postoji prorez koji vodi prema analnom otvoru,ako postoji to je curka i samo spolovilo je često crvenije!Kod dećki tražimo malu "cjevčicu" bez ikakvih proreza, okruglo sa rupicom u sredini,spolovilo je svjetlije boje bez izraženih krvnih žila i to je onda dečko!

Postoje mnoga pitanja u vezi sterilizacije/kastracije kunića i razni pozitivni ili negativni stavovi prema takvom činu. No treba sagledati i činjenice. Neki smatraju da ne treba ići "protiv prirode", neki smatraju da time lišavaju svog kunića nekog osobnog zadovoljstva dok neki su svjesni toga da kunići u našim domovima ne žive prirodnim životom i da je potrebno vršiti neke žrtve. Najčešći razlog kastriranja kunića je suživot dva kunića – bilo istospolna, bilo raznospolna, osim toga bitni su i zdravstveni razlozi.

CURICE


DEČKI